Featured

JAPAN TRAVEL DIARY : OSAKA

OSAKA - JAPAN Me and my husband decided to go to Japan for our honeymoon trip. We've got our flight ticket at Garuda Travel Fair 2018 and so happy with the price, IDR 5.110.000/person include 40 kg luggage. It's a long flight, so make sure you choose a comfortable flight. I'm depart from Soekarno-Hatta International …

Continue reading JAPAN TRAVEL DIARY : OSAKA

Advertisements

#SOCOBOX NOVEMBER 2018

It's your time to shine! Hi guys! This month Sociolla send me another #socobox that contains a lot of products from skincare to makeup that suits my skin type which is combination skin. What's inside this box? Let's find out! Senka Fresh Make Up Remover and Facial Foam. Senka Perfect Whip Anti-Shine is the newest …

Continue reading #SOCOBOX NOVEMBER 2018

#BELINDAMAKAN : WYL’S KITCHEN VERANDA RESIDENCE

Balik lagi di series #belindamakan, kali ini me and by bestie mengunjungi salah satu cafe ternama yang terletak di deket kantor kita, Pesanggrahan, Jakarta Barat. Kebetulan aku lagi ada kerjaan Just Label dan harus hunting tempat untuk foto produk. After strolling Instagram, akhirnya kita berdua memutuskan untuk ke Wyl's Kitchen yang terletak di Veranda Residence …

Continue reading #BELINDAMAKAN : WYL’S KITCHEN VERANDA RESIDENCE

#BELINDAMAKAN : BRUNCH AT OTTOMAN’S COFFEE SOPO DEL TOWER

Dikarenakan aku lagi persiapan married dan sibuk ngurusin ini itu, beberapa bulan terakhir aku nggak sempet have a proper hangout with my boyfie. Akhirnya minggu ini aku dan Albert menyempatkan diri untuk makan cantik ala-ala. Yup, I know kalian berpikir apa, kok tumbenan aku share tentang ginian, biasanya it's all about beauty beauty and beauty. …

Continue reading #BELINDAMAKAN : BRUNCH AT OTTOMAN’S COFFEE SOPO DEL TOWER

ST. IVES OATMEAL SCRUB & MASK

Kalau sebelumnya aku ngebahas tentang apricot scrub dari St. Ives, kali ini aku akan ngebahas jenis lainnya yaitu Gentle Smoothing Oatmeal Scrub & Mask. Sejauh ini puas banget dengan hasil pemakaian apricot scrub yang bikin semua blackheads dan whiteheads berkurang, tapi memang betul scrubnya agak kasar dan mungkin kurang cocok bagi kalian pemilik kulit sensitif. …

Continue reading ST. IVES OATMEAL SCRUB & MASK