aloe vera gel : nature republic vs the saem

Ini dia produk yang lagi hitsss banget di Indo, aloe vera gel dari Korea. Dari kecil sekitar umur 7 tahun aku memang udah ngerasain sendiri manfaat dari lidah buaya yang langsung dari tanamannya. Dulu aku sering menggunakan lidah buaya sebagai masker rambut. Hasil yang kurasakan saat ini rambutku halus dan tidak kering. Nah, selain untuk rambut, … Continue reading aloe vera gel : nature republic vs the saem

Advertisements

my lips but better – blp, sleek, wet n wild, stila

Hi guys, welcome back to my blog. Today I wanna share with you my favorites lip products that I used for a past week. Some of them are drugstore products which have good quality also good price. So here we go.... BLP LIPCOAT Brand : BLP (By Lizzie Parra) Type : Liquid Lipcoat Color : … Continue reading my lips but better – blp, sleek, wet n wild, stila

my beauty diary sheet mask

Hi beauties, kemarin aku baru aja pulang traveling dari Taiwan with my mom. Waktu lagi jalan-jalan di night market, aku sengaja nyari toko yang jual makeup dan skincare untuk liat-liat beauty products apa yang bisa aku beli untuk pakai sendiri dan oleh-oleh. Sampailah aku ke satu toko yang namanya Cosmed. Tampilan tokonya sama kaya Guardian/Watson, … Continue reading my beauty diary sheet mask

what’s in my make up bag?

Today I'm wanna share with you what's inside my makeup bag, hmmm, I mean makeup pouch. Pouch ini selalu ada didalam tas aku dan selalu aku bawa kemana-mana. Kayaknya yang bikin berat bawaan aku ya pouch ini deh. Produk dibawah ini juga merupakan current favorites yang aku pakai sehari-hari. So here we goes... FACE MAKEUP … Continue reading what’s in my make up bag?

late christmas gift – festive body butter seasonal

These are some products that I've got from The Body Shop. During Christmas, The Body Shop release seasonal products with special variant and packaging that perfect for gifts. If you haven't done your Christmas shopping, now is about the time the panic buying sets in. This body butter trio of festive fragrance will be a perfect … Continue reading late christmas gift – festive body butter seasonal

return ii skin 5 days miracle face sheet mask

Lately aku lagi addicted banget pakai sheet mask 2x seminggu to hydrate my dry skin. Biasanya aku menggunakan sheet mask dari brand Innisfree yang aloe vera dan cucumber. Karena lagi kehabisan, akhirnya kemarin aku coba liat-liat sheet mask yang ada di Guardian and finally I choose this brand from Korea, Return II Skin. Brand ini … Continue reading return ii skin 5 days miracle face sheet mask